Tarvitseeko minun liittää ystäviäni Piireihin?

lähettänyt Reima Orvasto 19.1.2013 klo 7.43   [ 19.1.2013 klo 7.44 päivitetty ]
Google+ (kuten myös Facebook) on verkkoyhteisö, jossa yleisesti pyritään verkostoitumaan omien uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. On kuitenkin jokaisen henkilökohtainen asia, haluaako käyttää verkkoyhteisöä muuhunkin kuin kuoron sisäiseen viestintään. 

LY:n sisäisen viestinnän kannalta ei Piireihin liittäminen ole välttämätöntä. Se riittää, että liittyy LY:n sisäiseen keskustelufoorumiin. Piirit mahdollistavat kuitenkin sosiaalisen verkkoviestinnän kuoroharrastuksen ulkopuolellakin: pääset näkemään kaikki piireissäsi olevien viestit. 

Kun sinut liitetään jonkun henkilön Piiriin, siitä tulee sinulle sähköposti-ilmoitus. Sähköpostit ovat kooltaan niin pieniä  (1 kt), etteivät ne täytä sähköpostilaatikkoa. Tietotulvaa ne kuitenkin aiheuttavat. Jos viestien määrä alkaa kyllästyttää, voi sähköposti-ilmoitukset kytkeä pois päältä (ks. kuvat alla). 

Hae Google-tilin yleiset asetukset.Valitse Google+ vasemmasta valikosta. Sen jälkeen voit valita yksitellen mistä asioista haluat, että Google lähettää sinulle viestin. Jos et vielä ole lisännyt omaa puhelinnumeroasi, se kannattaa turvallisuussyistä tehdä tässä samalla.