Kenelle viesti näkyy?

lähettänyt Reima Orvasto 13.1.2013 klo 1.25   [ 13.1.2013 klo 3.40 päivitetty ]
G+ keskustelufoorumissa (oikeammin: yhteisöpalvelu, lyhyesti Palvelu) on monipuoliset keinot jakaa viesti haluamalleen ryhmälle tai henkilölle. Jakaminen tapahtuu joko Palvelun sisällä tai sähköpostitse.


Lisää piiri, jolle haluat jakaa viestin valitsemalla se alla olevasta kentästä. Voit myös käyttää tekstissä +merkkiä (tai @-merkkiä) henkilön nimen edessä, jolloin se ilmestyy automaattisesti myös jakokenttään jos henkilö on G+ palvelun jäsen. Huomaa kuitenkin, että Palvelussa voi olla useita samannimisiä henkilöitä.   

Lähetä viesti sähköpostilla, jos henkilö ei ole G+ palvelussa. 

Varmin tapa kohdistaa viesti on mennä Yhteisösivulle (tässä LY:n sisäinen foorumi). Siellä kirjoitettu viesti kohdentuu aina vain suljetun yhteisön jäsenille. Yhteisössä viestin voi luokitella etukäteen luotujen luokitusten mukaan, joka helpottaa viestien lukemista myöhemmin. Luokitusta ei voi muuttaa jälkikäteen. 
 

Julkaistun viestin yläreunassa on harmaalla teksti, joka näyttää kenelle viesti on jaettu. Esimerkin viesti on jaettu LY:n sisäisessä foorumissa ja se on luokiteltu Käyttöopas-kansioon. 



Comments